Bye2 & Tepuk

Hi mommies semua !! sy ada soalan ada tak anak mommy yg tak pandai lagi bye2 & tepuk berumur 1 tahun ? Anak sy tak pandai lagi buat 2 perkara tu. Sy ajar tp dia taknak melakukannya. ☹️ Nurse siap ckp nanti kena refer doc sebab tak boleh bye2 lagi. #anak_first

3 Balas

pUan. teruskan. dia mmg perhati. nanti, Insha Allah lama2 Dia ikut. kena teruskan ya. Dan yg penting, bila anak Puan dipanggil Nama, dia toleh dan pandang.

2y ago

Alhamdullillah. Teruskan je Puan buat macam2 aktiviti. Biasakan aktiviti sensori. ❤️🤲🏻

ajar sambil menyanyi sis .. it work for my daughter ..

2y ago

sama mcm ank sy..dy pegn tgn kite je sndri tepuk xmau dh sethun dh.

anak mcm mana skng sis?

2y ago

masih belum lagi nak betul2 lambai tangan. bila kita lambai dia pegang tangan kita tolong lambai kan 😅 tp dia ada eye contact, bila panggil nama dia pandang & datang. skrg 1 tahun 4bulan.