Baby jatuh katil 😔

Hi mommies semua saya nak tnya , anak saya baru 22 hari tau . Pagi tdi terjatuh dri katil , dia ada baby cot tpi time tu saya letak dia atas katil baru lepas menyusu . Dh cek badan dia tkda darah atau cecair yg kluar dan dh menyusu dia okay je . Tpi bila dia menangis kuat sangat , selalunya tkda pulak mcm tu . risau pulak , mcm mana ya? Nk kena pergi klinik atau hospital ke check baby? #bantusharing #advicepls #ingintahu

15 Balas

bawah sbulan ni sebaiknya bawa jumpa dr. lagi2 jatuh yg kita xnmpk cara mcm mana. xpayah pantau2 dulu. direct hospital pls