Baby jatuh katil 😔

Hi mommies semua saya nak tnya , anak saya baru 22 hari tau . Pagi tdi terjatuh dri katil , dia ada baby cot tpi time tu saya letak dia atas katil baru lepas menyusu . Dh cek badan dia tkda darah atau cecair yg kluar dan dh menyusu dia okay je . Tpi bila dia menangis kuat sangat , selalunya tkda pulak mcm tu . risau pulak , mcm mana ya? Nk kena pergi klinik atau hospital ke check baby? #bantusharing #advicepls #ingintahu

15 Balas

22hari jatuh katil????..awak xrisau ke???kalau sy terus bw g hospita.xfikir panjang.lain la klu da besar

pergi je klinik sis. luaran mungkin takde apa, dalaman kita taktau. semoga dipermudahkan 💕

npe awak tnye kt sni.. awak ptut bwk bby trus ke klinik utk pemeriksaan Dr..

2y ago

Dia tanya je pun bukannya salah. Kepala org dah serabut tu.. support je la.

Mcm mane boleh jatuh sis.. better bawak ke hospital utk check dalaman.

pergi cek hospital