perut mengeras

Hi mommies semua, nk tnya adakah normal perut mengeras sebelah kanan? baby kurang gerak lebih kpd mngeras..normal ke tu?dah 36week,baby first..

6 Balas

Klu nk dekat due biasa je normal tpi klu kandungn awal contoh mcm 5 atau 8 week ke xelok 😁 sbb boleh menyebabkan kegugurn

Normal biasanya. Sbb dh dekat2 due kan. Tdo malam pun akan mengeras je baby. Smpai kita tdo x lena. Hehe

saya 21 weeks lebih perut mengeras . normal ke . kekadang sy ckp dgn bby spaya dia tk mengeras sbb risau pula :(

2y ago

tK gerak tu mknanya tak tendang eh sis

Kwn sy ade mcm tu..baby mengeras blh kanan..rupenye nk bersalin..

Akak dah masuk 30w skrg ni bby pun kerap mengeras risau jugak takut bsalin awal

Haa sya pun baru 31week perut asik mengeras smpai tak lena nak tdo..