BF Baby At 32 Weeks..

Mommies semua.. Nk tanya.. Ada tk mommies yg bf baby masa 32 minggu hamil? Doc kata tk bagus sebab boleh menyebabkan contraction awal.. Sharing ye.. ??

2 Balas

Btul. Kalau boleh stop dlu sbb nntu bby dlm kndungan kurang khasiat

5y ago

Sis try bg btol masa dia bru bgun tdo tgh mamai tu. Msa dia tgh mcari2 puting kita tu sis trus ngap bg puting btol. Saya bt cmtu kt anak sy msa tgh ajar nk bg btol.

sy msa 7 mnth dh xnyusu anknyg 1st..time tu ank 1st bru je umo 1thn 6bln..pyh ckit nk lps bf..tp utk kebaikan besama..sy tepksa jgk berhnti bf ank 1st