Berat baby 34w2d

Mommies semua nam tanya.. last scan hari tu 34w2d berat baby 2.2kg.. normal tak or terlebih berat ? Harap dapar kongsi pendapat 😬#firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

ok jela tu. saya haritu bersalin 37w berat baby 2.4kg doc cakap kecik sikit patutnya at least 2.5kg. so awak ok dah la tu kot

2y ago

sama. bersalin 37w berat 2.46kg. 3 hari kene tahan wad sbb gula baby rendah. kalau berat baby 2.5kg da boleh discharge da ptg lepas bersalin tu patutnya 😅