Confius rasa sakit semasa 36 weeks

Hi mommies semua 🥰 nak tanya, normal ke rasa sakit dkt pinggang mcm tegang urat tgh malam ? Nk bergerak rasa bisa sgt pinggang saya, lpstu baby mengeras ikut posisi kita mengiring kiri /kanan sampai sesak nafas dibuatnya 🥹 tu tanda braxton hicks ke mcm mana ? Ke tu sakit contraction ? #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

kalau contraction , dia skit pinggang berserta perut mengeras tu kerap x kira apa2 posisi .. mksud nya kita duduk pon still ada , kita mengiring pon still ada .. and kena track dlm 1 jam brapa kali skit pinggang tu dtg ..

1y ago

sama2😘x lama lagi tu kalau dah berat ke bawah .. kena rajin buat senaman ringan , turun naik tangga