Mommy 20 weeks

Hi mommies semua... nak tanya berat sy wlupun da 20 weeks pregnant tp br naik 2.5 kilo je.. it is normal.. ?? Please do let me know.. tq semua? #worriedmommy?

22 Balas

saya dah 25 weeks berat baru naik 3 kg. berat tak naik sgt ok ja. kalau rendah sgt or tinggi sgt tu yang risau.

sy 20 week berat turun mndadak sis... normal.lah tu kalau naik. tp jngn smpai kena gdm ye.

Sy dah 8 bulan pregnant.. So far berat naik 5kg je. Nurse n doc x bising kira ok lah kan..

20 weeks sy bru nek 1.5kg Nek mendadak 2 mggu 1kg sbb mnom susu ibu..

Normal je, selalunya dekat2 nak due baru berat naik mendadak

Normal je, I 20 weeks baru Naik 1.5 kg, asalkan bayi sihat

Sy x pregnant pon naik berat badan gak.. 😅

Normal..dkat nk bersalin berat akn turun

Normal...sy plak dh trlebih naik 4 kg..

Berat sy x naik2 pn... Rsau btol la