Rambut Gugur

Hi mommies semua, nak tanya ada tak mummy2 yg mengalami hair loss/rambut gugur selepas 3-4bulan bersalin. Saya perasan banyak rambut saya gugur semasa mandi dan sikat rambut. Kadang2 bangun pagi pun nampak ada rambut gugur kt bantal. Normal ke rambut gugur lps bersalin ni? Ada mummy mummy yg mengalami perkara sama? Ada tip utk mengatasi tak?

1 Balas

Yes normal memang akan hair loss. Lama2 akan kembali normal. Apa saya buat? Saya tak sikat rambut. Dan sampai hari ni, hampir 5 bulan dah tak sikat rambut.

4y ago

Ok ok. Thanks sis.