16 weeks symptoms

Hi mommies semua.. boleh share pengalaman 16 weeks pregnant? Saya alahan masih ada tapi lega sikit dah boleh telan nasi. Tapi masih muntah2 jugak.. Tapi check up kat KK haritu kena bebel sikit sebab berat tak naik langsung, ni timbang kat rumah makin turun lagi berat. Takut laa nak checkup lagi 2 minggu 😅 Mommies semua naik berat badan berapa kg untuk 4bulan pertama? #advicepls #pregnancy #firstmom

1 Balas

4 bulan ptama sy turun. Plus +ve covid, lg la turun. Tp mungkin sbb bmi sy >30, dktr kata ok saja. Cuma dia xbg sy naik berat mendadak. Seminggu dlm 0.2kg saja.