Balik kampung Raya on @ off??

Hi mommies semua. Ade yg on x hubungan kelamin dgn hubby di rumah parents / in law? Or u all prefer tahan sampi balik rumah sendiri? 😉

27 Balas

Aku pun kawin muda gak tp alhamdulillah tkde la tnya soalan bodoh mcmni. Nampak gatal sngt tu dik. Kau nak kau buat. Asal jgn dgn laki org sudah. Apo punya soalan biul memalukan.

Perlu ke tanya? Pandai2 lah fikir. Takkan benda mcm ni nak tanya kat sini. Mcm tanya soalan “korang lepas berak cuci bontot tak?”

soalan bodo ape ni.. sendri nak sendri lah pikir.. sebok nk tnya pendapat org..gatal sangt

5mo ago

😅

gatal sangat ke 🤣🤣Ingat Lelaki Jer Gatal .. Tengo2 Perempuan Melayu Lagi Teruk .. Adoi Gatal Sangat 🤣

Alahai soalan mcm ni pun kena tanya ke? Kalau awak nak. Awak on jela. Tak perlu tanya org lain.

5mo ago

setuju... mcm soalan budak sekolah

jwpn dia: common sense. benda blh tahan, tahan la. balik kampung pun bukan selalu, nak2 hari raya.

yg tanya ni isteri ke suami??? soalan tu jawapannya ada kat kamu sendiri,bukan org lain..

Soalan mcm ni pn boleh terfikir ye nk tnye?.. Sendiri yg nk buat sendiri la pikir 🤣

not big deal kalau ada bilik sendiri dan masa yg sesuai, sebab dah halal pun

this is stupid question i ever heard in my life