Pampers kalis bocor tepi

Hi mommies semua, ada sesiapa yg experience baby bila tido ngiring, dia bocor tepi? Bole suggest pampers yg tak bocor tepi? Btw skg pakai pampers drypers wee wee dry dan reason dia tdo mengiring sbb dia kuat nyusu 😂😂 *Oh ya lupa nak bgtau anak saya baru sebulan lebih.. Baby boy jadi mmg dia kuatttttt nyusu 😁😁 #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Balas

Anak sy pakai pet² tape gold. Alhamdulillah xde bocor ape pon. Boleh cuba beli yg pack kecik dlu sblm beli yg jumbo pnya. Klau selesa n sesuai boleh beli yg jumbo. 😊