40weeks Mom's. EDD 1/12/19. Third Child.

Mommies semua ada pengalaman tak baby xmau keluar lagi? ? Tadi last antenatal check up doktor suruh tunggu lagi kalau xkena pergi hospital 7/12.Brixton hix mild.. Contraction pun mild to regular around 1hour pastu hilang.. Huhuhu

1 Balas

Saya anak 1st overdue... Kena serah diri masuk wad. Kena induce masuk ubat 2x. Jalan still tak bukak, at last emergency czer...

5y ago

Yaka sis..smpi 2x msuk ubat? Alhamdulillah lpas post ni esok dia dh bersalin 😁 skg tgh pantang hari 24.