scan gender baby

Hi mommies semua. 3 minggu lepas ada buat details scan. Doktor cakap baby girl sebab nampak 3 alur garisan kemaluan baby tu.. sy dah excited. Tapi bila orang tanya gender baby & kita cakap girl terus ada yang cakap 'jangan yakin sangat'. Bila orang cakap mcm tu, mcm down sikit.. Tapi firasat kuat cakap girl. Sebenarnye tak kisah lelaki ke perempuan. Tp bila dah scan tu jadi excited nak beli baju gegirl. Mommy semua pernah tak ada pengalaman mcm ni? #firstpregnancy

scan gender baby
26 Balas

Saya buat detail scan hritu , 25week Doc scan ckp baby awak kepit ni (baby girl) Tapi masih rasa was2 sbb tak nmpk real kan jd saya beli baju baby unisex , taktahu kadang2 rsa baby boy dlm perut Teringin nak boy sebab anak yang dah 2 org girl