scan gender baby

Hi mommies semua. 3 minggu lepas ada buat details scan. Doktor cakap baby girl sebab nampak 3 alur garisan kemaluan baby tu.. sy dah excited. Tapi bila orang tanya gender baby & kita cakap girl terus ada yang cakap 'jangan yakin sangat'. Bila orang cakap mcm tu, mcm down sikit.. Tapi firasat kuat cakap girl. Sebenarnye tak kisah lelaki ke perempuan. Tp bila dah scan tu jadi excited nak beli baju gegirl. Mommy semua pernah tak ada pengalaman mcm ni? #firstpregnancy

scan gender baby
26 Balas

saya anak slung kan 3x scan girl scan biase lahir pun memang girl yg kedua ni blm scan lagi

abaikan ckp2 org lain sis...kita sbg ibu kne yakin dgn ape yg kita rasa...🙂🥰🥰🥰

sya lps scan kna bgtaw girl trus bli bju girl, sma mcm sya firasat kuat ckp baby girl😁

Tahniah sis... Semoga sy pun ada rezeki jugak..aamiin

Awk brp weeks dah? Bestnya dh tau gender

sis scan kandungan da bpe week?