buah tarap

Hi mommies semasa mengandung bolehka makan buah tarap? Tak ada apa2 masalah kan?

3 Balas

Buah tarap ni..buah byk kat sarawak n sabah.. Dia mcm sepupu cempedak.. Boleh sis.. khasiatnya sama mcm spesies cempedak.. Dah makan ..minum air byk k.. Sebab buah bercolor ni..kandungan gulanya tggi skit.👌

1y ago

ok bru teringin mau makan tarap 😭🤭

Alamak tiba2 teringin nak makan buah tarap😅 favourite tu😍 lagi2 kalau buat cucur ..hmm nasib baik saya kat semenanjung😅 kalau kat sabah puas saya makan😂

👍