Scan baby 10 weeks

Hi mommies, semalam saya scan dengan pakar sepatutnya 10 weeks tapi baby 7 weeks je dan tak ada heartbeat. Dr minta tu ggu lagi dua minggu. Siapa yang ada pengalaman macam ni? normal ke heartbeat tak ada masa 10 weeks dan baby 7 weeks? #10weeks3days #primigravida #pleasehelp

5 Balas

Kalau dah nmpak janin tp takde heartbeat tu merisaukan. Spatutnya ade janin mmg dah ade heartbeat dah. Kecuali nmpak kantung je janin xde lagi thn should be ok.