Keputihan dan UPT

Hi mommies, semalam badan saya rasa tak sedap. Saya buat keputusan untuk buat upt. Result semalam 2 bar tapi line samar. Pagi tadi saya buat lagi result 2 bar line agak clear. Tapi saya belum lewat period. Kalau ikutkan period saya esok. Dan saya mengalami keputihan sejak 2 minggu lepas. Saya baru sebulan 2 minggu berkahwin. Adakah saya betul hamil? #firstmom #pleasehelp

Keputihan dan UPT
7 Balas

sy ptut haid 5hb tpi 4hb chek double line tapi samar².. alhamdulillah hmil jgk ..cma scn tdi kantung xde lgi..doc ckp tnggu lgi 2 mnggu..so nti 2 mnggu sy scan..sis hamil tu cma Bru lgi..tnggu lgi smggu Dua ye..insyaa ALLAH Ada rzki sis nti..sy pn rzki yg x di sangka sb Bru nk anniversary perkahwinan sy yg pertama.. alhamdulillah rzki..

1y ago

Tahniah Siss, Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan Amin. Terima kasih awak🫶🏻

Saya pun 10 hari nk period dh naik samar2 double line sis. Sy pegi klinik test bhcg, alhamdulillah bacaan mnunjukkan mngndung. Cuma mmg masih awl lg jd bru nmpk kantung je. Sy rasa sis pun sama hihi tahniah sis

1y ago

Alhamdulilah tahniah juga awak, Terima kasih

samala kita baru sebulan kahwin, check naik double line. Tapi overthinking takut upt salag ke even guna clearblue. Last2 pergi check dr je awak, terus tenang.

1y ago

Okay awak thank you🫶🏻

Semoga ada rezeki saya jugakk bulan ni 🫣 period dah lewat 2 hariii 🤲🏻

1y ago

Heheh ingat nak tggu lagi seharii 🥹 if period tak datang jugak boleh laa check upt..

kalau xyakin, test lps tarikh due period. kalau mengandung time tu biasa mmg nmpk clear

1y ago

welcome dear. jgn stress2 in syaa Allah ade rezeki tu

tahniah, anda hamil tu

1y ago

gila2...sebulan dah lekat ..pergh padu