Keputihan dan UPT

Hi mommies, semalam badan saya rasa tak sedap. Saya buat keputusan untuk buat upt. Result semalam 2 bar tapi line samar. Pagi tadi saya buat lagi result 2 bar line agak clear. Tapi saya belum lewat period. Kalau ikutkan period saya esok. Dan saya mengalami keputihan sejak 2 minggu lepas. Saya baru sebulan 2 minggu berkahwin. Adakah saya betul hamil? #firstmom #pleasehelp

Keputihan dan UPT
7 Balas

sy ptut haid 5hb tpi 4hb chek double line tapi samar².. alhamdulillah hmil jgk ..cma scn tdi kantung xde lgi..doc ckp tnggu lgi 2 mnggu..so nti 2 mnggu sy scan..sis hamil tu cma Bru lgi..tnggu lgi smggu Dua ye..insyaa ALLAH Ada rzki sis nti..sy pn rzki yg x di sangka sb Bru nk anniversary perkahwinan sy yg pertama.. alhamdulillah rzki..

1y ago

Tahniah Siss, Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan Amin. Terima kasih awak🫶🏻