Keputihan dan UPT

Hi mommies, semalam badan saya rasa tak sedap. Saya buat keputusan untuk buat upt. Result semalam 2 bar tapi line samar. Pagi tadi saya buat lagi result 2 bar line agak clear. Tapi saya belum lewat period. Kalau ikutkan period saya esok. Dan saya mengalami keputihan sejak 2 minggu lepas. Saya baru sebulan 2 minggu berkahwin. Adakah saya betul hamil? #firstmom #pleasehelp

Keputihan dan UPT
7 Balas

samala kita baru sebulan kahwin, check naik double line. Tapi overthinking takut upt salag ke even guna clearblue. Last2 pergi check dr je awak, terus tenang.

1y ago

Okay awak thank you🫶🏻