Susah tidur

Hi mommies, sekarang saya baru 7w. macam mana ya nak senang tidur?? Kebelakangan ni saya susah tidur malam sampai tak dapat tidur langsung sehingga esok harinya. Sakit kepala, mengantuk tapi tak dapat tidur juga :'(

2 Balas

sy ke kadang je.. susah tdur tips dr sy untuk kurang kan iya tu rehat .. mnum panadol klo sakit kpla.. pastu rilex bnyak2... atur time tdur. ontime... tapi akak saya alahan tdur mmng stiap malam akan tdur 2 jam je siang ngantuk tp xblh tidur.. slama nak masuk 4bulan bru berhenti hehhe.. appun.. slamat menikmati masa2 preagnant sis 🥰

sma sis sya 9w susa sagat2 nk tdur,, masa tahu prgnt da 8w🤗