minyak angin /koyok

hello mommies. sekarang ni saya dh masuk 11 weeks. badan lenguh2 and perut selalu masuk angin. nak tanya boleh ke kalau kita sapu minyak angin/ vicks dekat perut and tampal koyok dekat pinggang belakang. ada effect ke kat baby and kandungan? risau 😢 ##firstmom #risauakankandungan #bantusharing

13 Balas

tak boleh. minyak angin ada bahan yg boleh beri kesan pada bayi..

Sepanjang mengandung saya tak berani guna minyak angin sis 🥲

yuyee boleh ke?