First mom here

Hi mommies sekalian. nk tnya normal ke belum dpt rasa baby tendang even dah 21 weeks? ada rasa tpi still rsa mcm nadi2 je rsa mcm gerak sikit2 je tpi x kerap sgt and x kuat sgt. ada ke yg pgalaman mcm saya? 🥺

2 Balas

Sy anak ke3 . 22w mmg dh rasa gerak dia smpai timbul2 kdg2 kat perut. Kalau anak 1st normal je belum rasa sgt. Sbb anak 1st pun sy rasa masa 23w tu pun slow jee.

9mo ago

ye ke okay lah kalau mcmtu. tq sis sharing tau 🥹

sy dh 22weeks, belum rasa juga. rasa geli² gitu jee, tu pun jarang dpt rasa

9mo ago

tu lah sama jugak skrg rsa geli2 je risau jugak sbrnya