MAKANAN PREGGY

Mommies sekalian. I seriously bukanlah seorang yg pandai masak. Bahan dekat rumah tak ada sgt sbb selalu tak terguna, like sayur²an.. Any suggestion makanan simple / produk yang boleh i makan / minum utk tambahkan kebaikan zat kpd me & baby? Dpt menu simple pun dh nice yg boleh mkn everyday tanpa jemu... Lapar nie always.. tp tak semua makanan lalu nak makan pulak. #HelpMe #FoodSuggestion #FoodAdvice

2 Balas

u rasa tekak nak makan ape, then google je recipe. tpi dkt rumah boleh standby benda2 kering, such as sardin ke burger ke sosej ke fries, hashbrown, mee tarik fatboy tu ke. benda yg simple utk masak.

2y ago

sayur tu yg mudah je. sye selalu spare timun jepun tu dgn salad dlm peti ais. rasa nak makan amek je. boleh jugak buat sandwich nnti ltk tu skli. sayur2 yg lain tu ikut tekak je. kdg x mkn, kdg mkn.

pastikan makan makanan yg berkhasiat utk baby

2y ago

baik