Masalah jerawat dan kulit berminyak masa pregnant

Hai mommy🤗 Boleh share tak skincare yg mommy guna masa pregnant .. mana tau boleh bantu masalah sy.. sy sejak pregnant jerawat kecik² byk dan kulit muka cepat berminyak.. stress tgk muka sendiri..tq #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Sy masal 1st trimester jerawat badan teruk sangat sampai nak masuk 3rd dah ni baru kurang.. Masuk 2nd trimester jerawat pasir pulak naik teruk.. Pakai apa pun tak hilang.. Sudahnya sy biarkan jer.. Jerawat pun dah mula hilang sekarang... Semua tu hormon jer wak.. Sabar jer lah

msa pregnant ank prtama dulu bnyk jerawat dkat muka hancur teruk muka 😌 sya guna oxy dgn set belloxa dari pinklady je sis ..syukur ank ke2 jerawat tkde langsung

azelaic acid utk kulit sy yg sensitif. sesuai jgk utk kehamilan. salicylic acid x boleh utk kehamilan walaupun boleh rawat jerawat

Hi mommy. Kalau masa saya tak tahu ada product sesuai untuk ibu hamil. Saya pun sama alami masalah kulit semasa hamil juga.

Not sure skincare apa yg sesuai sbb kulit org lain2 ragam. Tp try bersihkan muka guna makeup remover tu sbb guna cleanser

haro skincare, produk bebas bhn kimia berbahaya dan berasaskan sumber semula jadi . boleh search di facebook☺️

Awl2 pregnancy gitu lah sbb perubahan hormon. Tp slowly akn jd better lps berubah trimester.

mary kayy

tu maybe alahan