Agak-2 boy or girl?

Hi mommies 👋🏼Sejak preggy kali ni, anak kawan I (boy, 3thn) jadi makin rapat & makin manja dengan I. Sampaikan if dia tahu ayahnya datang rumah I without him, dia akan nangis. Everytime dia datang rumah, he will ask me for everything like makan, mandi, main & all that. Yang buat kami semua musykil ialah sebelum ni he's not like this at all. Asal nampak muka I je auto nangis, even susu pun tak nak I buatkan.. Some aunties cakap maknanya dalam perut ni baby boy, yet my mom cakap maknanya baby girl. Pendapat mommies?? #ingintahu #secondbaby

2 Balas

sy pun camni.. anak buah 7bulan, boy.. pantang tgok sy, mmg nak dgn sy, tido & susu pun dgn sy.. kadang rasa dia mcm tertukar mak😂 plus, ada anak jiran, boy jugak, 2 tahun.. sebelum ni, kalau tegur dia mmg dia x layan, ehh skrg dia pulak y dr jauh tegur "hai aunty, aunty sihat?" . kadang dia y berlari dtg borak2 dgn sy, mintak peluk apa semua.. ikutkan org tua2 cakap mesti girl, family pun duk harapkan girl sbb cucu2 lain semua boy.. last2 g scan, terkangkang dia tunjuk boy😂

selalunya mcm tuh la, org tua2x kata baby girl, tapi bagi saya, tgok gender time scan je la. sbb anak sedara saya, tak kira laki or ppuan, time saya preg. semua rapat je dgn saya. so tgok time scan je.