Muka Naik Ruam 31 Weeks

Hi mommies, saya tiba2 naik ruam di muka. Mula2 ingat jerawat, tp bila tgk ruam kecik2 gatal sikit. Normal ke?

3 Balas

Saya pon alami perkara yang sama. Bukan muka je tapi satu badan terutama pada perut. Doktor saya ajar lap dengan wet tissue yang sejuk supaya rasa soothing je

Sy naik ruam kat muka masa early pregnancy tapi sy tak tahu. Sebagai tanda nak bagitahu sy yg sy sebenarnya dah mengandung. Dua-dua anak mcm tu.

Muka saya jd cmni haa huhu harap tak lama la kejap je