Cara buka buku pink?

Hi mommies, saya tak tahu nak buka buku pink di KK mana, call2 semua tak angkat. Ada tak yang ada pengalaman buka buku pink di KK? Macam mana nak tahu KK tu terima tak kita based on tempat tinggal. Saya tinggal di Puchong. Atau boleh buka di klinik swasta sahaja?

3 Balas

KK ni bila kita call tak berangkat, kena walk in untuk dapatkan tarikh temujanji. Awak Puchong mana? Saya Puchong Taman Kinrara, KK Batu 14. Cuba awak search kat Google KK yang berdekatan dengan alamat rumah awak. Nak buka kat swasta pun takde masalah. Your call.

4mo ago

Thank you!

Kena walk in kalau tak angkat. Google dulu siap2 nearest kk. Kalau kt swasta pun boleh je tp berbayar lah hehe

4mo ago

Thank you!

awk puchong area mana?

4mo ago

nowadays kena walk in saja. call kdg2 xdpt