check up dan bersalin swasta vs gomen

Hi mommies. Saya pregnant anak first. Jd boleh tk mommies cite sikit pengalaman check up dan bersalin di swasta dan gomen. Mana yg lebih baik dan berbaloi utk saya pegi ?

1 Balas

Mana2 ikot keselesaan puan. Kalau gov duduk ward kelas 3 memang x boleh nak expect apa2. Mcm sy bersalin gov, normal delivery, masa dlm lb layan sakit sorg2 je sbb ramai yg emergency time tu. Lain hospital, lain pengalaman nya. Semoga dipermudahkan urusan awak