7 bulan 5 hari masih tak boleh duduk

Hi mommies... Saya nk tnye la.. my baby dah 7 bulan 5 hari. Tpi baby still tak boleh duduk lgi. Itu normal ke mommies? Maaf mommies cuz sya ibu ank 1st. Tgk ank org baby dia dh bole dduk. Tpi baby sya still xbole duduk. Ade ke mommies dalam ni baby dia lambat pandai duduk dan merangkak?? Sila beri penerangan👐 Terima Kasih sudi share info & pengalaman ya nanti👐 #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby #firs1stimemom

13 Balas

jangan risau setiap perkembangan baby kita tak sama. jadi awak tak perlu tengok anak org. nnt awak stress