Perut kecil

Hi mommies.. saya nk tnya, normal ke first prgnnt sush nmpk jantina baby? Dan lgi 1 dctr kata saya punya bert baby mcm kndungn rpi perut saya nampak kecil.. skrg 31 week tpi perut dlm 25-27 cm.. ada yg prnh alami mcm saya x? Tq 🥰

2 Balas

Alahai kalau doc takde ckp apa2, tak perlulah risau benda2 remeh ni. Asalkan mak dgn anak sihat cukup

2y ago

Ok tq sis.. risau sebb every 2 weeks dia srh go o&g. Bila dh bnyk doc check bnyk pndpt 😄 tu yg trfkir kdg. Alhamdulillah lebih baby sihat aamiin

lain orang lain perubahan fizikal kehamilan..