kos bersalin normal

hi mommies saya nk tanyaa selalu kalau bersalin normal kos nya berapa ya?? saya plan nk bersalin dekat hospital shah alam dan doakan juga ya saya dapat bersalin normal hehe first time mom 😋

1 Balas

biasa tak lebih dr rm50 kalau warded utk semalaman. caj bersalin normal rm10,wad kelas 3 rm3,ctg rm5. kalau ada pengambilan sampel utk ujian makmal,tu yg ada charge lg. tp tiga² anak sy tak lebih dr rm40. last sy bersalin bulan feb baru ni di hosp gov wad kelas 3 caj sehari rm 38. hari ni bersalin esok discharge