pain on the body/abdomen - 21 weeks of pregnancy

Hi Mommies, saya nak tnye, ada xsiapa2 yang menghadapi abodminal pain? Sy dh seminggu sakit..Bile baring duduk semua sangat sgt abdomen ni, ade apa2 petua?

2 Balas

Kalau berterusan baik sis jumpa doktor. Risau dalam kandungan tu. Jururawat pernah pesan kat saya kalau berterusan tu terus ke hospital.

Sakit sgt sgt ke? Sakit berterusan ke mcm mana? Kalau sakit berterusan mcm tu kne pegi check. Sbb dalaman kite tak nampak.