Vitamin Zat Besi

Hi mommies. Saya nak tanya, mommies semua mesti dapat kan vitamin daripada KK contohnya mcm Zincofer. Mommies semua amalkan sampai bersalin or in certain weeks mommies stop amalkan dah 🥹 Harap mommies sudi jawab soalan saya ni. Thankyou semua ❤️#firstmom #ingintahu

1 Balas

sepatutnye sampai bersalin kena makan. lebih2 lagi untuk yg hb rendah sgt okay. tapi saya makan tak makan , sbb kuat sgt die punye rase 😂

3w ago

ye mmg xmkn dh mse nk dkt bersalin. sy x rjin plak sembelit mse pregnant. kesian nye kt sis, nti try tnye nurse cmne nk elak sembelit tu.