BUKA BUKU PINK & PROSEDUR

Hi mommies. Saya nak tanya, minggu keberapa waktu yg sesuai buka buku pink? Apa prosedurnya? Saya dah cuba call KK banyak kali tapi tak berjawab. Terima kasih. #9minggu1hari

16 Balas

sy baru 7w.sy call klinik byk kali x berjawab.so sy decide utk pegi trus ke klinik, misi bg appt bulan 5 ni utk buka buku pink, masa tu nti dah 11w..

saya terus walk in klinik kerajaan je....pastu terus dpt buka buku pink.. agak lama jugak tunggu..SBB ramai org... #14weeks sy da buka

bole tanya mna² klinik bdekatan dulu.. Ingat tarikh datang haid..sbb durg bz mmg agak susa kol mereka.

Jangan call. Terus pg kk nnti nurse bg book date..skurg2nya 12 minggu dh leh berklinik..

8w> dah boleh. Walk in kalau tak angkat

biasanya 10minggu ke atas..