Iberet folic acid

Hi mommies! saya nak tanya ada tips apa2 tak untuk naikkan hb. Sblm ni klinik bagi prenavit dan dah tukar ke iberet. Ada yg ckp boleh consume iberet dgn air delima. Ok tak?

2 Balas

okay ja iberet. iberet dah ada vitamin c dlm tu so nak consume dia saja dgn air kosong pun okay and dia xdak rasa bila telan tu. so okay ja

12mo ago

tapi kalau consume dgn vitamin c mcm air sunquick kosong absorption iberet lagi bagus kn?

Makan dgn apa2 sumber vit c lg bgs maksudnya

12mo ago

selain sunquick atau oren apalagi ye?