Breastpump Supermama

Hello mommies. Saya nak tanya ada tak sesiapa di sini yang pernah pakai breastpump brand Supermama? Boleh share experience? Kalau ada mommies yang nak share experience on other brands pun ok. Saya first time mom. Tengah planning nak beli breastpump. #firsttimemom #firstbaby #firstmom #breastpump #supermama

Breastpump Supermama
2 Balas

cuba awak servey dkt ig/fb aishah baby store. awak boleh minta seller guide awak dlm pemilihan breastpump. nak yg xde bunyi ke. nak ada bunyi ke. yg penting juga make sure seller guide awak dlm pemilihan size corong pump

yg ni bulky.