Baby fully fm

Hi mommies. Saya nak tanya. Ada tak mommies kat sini yang baby dia dari 2-3 months lagi dah fully fm? Perkembangan dia okay tak? Dan bila ke KK, bagitahu nurse yang baby dah fully fm, biasanya nurse akan marah/sound ke? 😅😅#1stimemom

1 Balas

hi.. sy pun first time mom. bby full fm sjk lahir. sy jenis puting x timbul n susu badan x brp nk ada. pam susu pun x sampai 1oz. nk direct bf pun, bby sempat ngamuk² sbb xdpt nk hisap. sedih bila xdpt nk bf bby 🥺takut jgk nurse mrh² nnt😓