Cuci teling

Hi mommies, saya nak tahu mcm mana nak cuci telinga baby ya? Anak saya sekarang 1 tahun 6 hari. Saya salu cuci luar telinga ja. Saya tak tahu mcm mana nak cuci dlm telinga tu. anak saya mcm salu gatal2 dkt telinga dia. Mungkin dh kotor sangat rasanya. Bantu saya ya mommies ❤️#bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

biasanya tahi telinga baby akan keluar sndri puan semula jadi.. tp kalau nk bersihkan luar telinga boleh je esp dkt cuping telinga bby..😉✌🏻