Missed Miscarriage (12 Weeks)

Hi mommies, Saya just nak share pengalaman. Saya disahkan missed miscarriage semalam. Saya tiada apa2 symptom miscarriage. Semalam saya pergi klinik untuk routine check-up & buat NT scan. Tapi baby tak gerak & dah takde heartbeat. Even doctor dah bagi pergi jalan & makan manis pun baby senyap je. Saya rujuk pada pakar pun sama. Baby saya dah stop develop around 10 hari yang lalu dan saya tak sedar. Baby saya dah tiada. Tunggu masa untuk dia gugur dgn sendiri dalam masa 2 minggu ini. Saya terkejut sebab saya tiada sakit2 sebelum ni. Ini berlaku tiba2. Tapi, doktor pakar cakap kalau gugur di kandungan usia 3 bulan ni baby yg ada masalah. Jadi, saya redha. Harap mommy2 semua dilindunginya dan dipermudahkan segalanya. Saya akan delete apps ni untuk healing. Salam semua :’) #firstbaby

1 Balas

Sabar ye sayang… InshaAllah nanti Allah gantikan lagi… Banyak2 berdoa minta Allah tarik kesedihan awak…