PREGNANT ATAU TAK

Hi mommies . saya keliru . ini kira pregnant atau tak ya ? thankyouu ❤️ #fisrtmom#pleasehelp

PREGNANT ATAU TAK
12 Balas

repeat lagi dalam 1/2 minggu..inshaa allah ada..saya pn mula2 test samar2 juga..test lagi seminggu baru terang..sekarang dah 6 week kandungan.

+ve,, mngkn msih baru,,tu lah kabur.. Boleh cuba beberapa hari lagi.. Kalau semakin terang,, InshaAllah ada rezeki sis..😊

nmpak -ve sis, cuba try lg lps 2 mggu, amik 1st urine kte wktu awl pg, mse tu hormon tu hcg tggi..

sy nampak negatif. kalau dah delay period boleh repeat upt dlm 1-2w.

pakai yg murah pon boleh . klo pregnant buat bila2 masa pon xpe. mmg akan naik 2 line

2y ago

betul.. saya buat upt jenis tak sabar.. dan tak kira masa. hahahahhaha. tapi dah masuk 3 anak kalau mengandung mesti naik 2 line.. tak kira cair ke pekat. n saya beli kat lazada jer yg murah tu

-ve. kalau positive line kena sama tebal

repeat lagi 2 minggu sis..insyalah..😉

mcm not pregnant..

tidak

-ve sis