Puasa time pregnant

Hi Mommies. Saya harini 19w3d pregnant anak 1st. Saya cuba puasa harini. Tpi perut rasa mencucuk2 and agak pening. Adakah bahaya utk kandungan kalau saya teruskan?

2 Balas

sis memang ada gastrik ke? seeloknya refer doktor untuk next time puasa. orang gastrik, DM, ada guidelines dia kena follow untuk sahur berbuka bila puasa

4mo ago

Haah sis. Saya mmg ada gastrik,okay next checkup sya akan tey consult dgn doc. Terima kasih ye

pd sy, sy utamakan yg didalam. sbb risau memudaratkan.

4mo ago

Tu la,saya dah berbuka dah pun sbb risaukan baby 🥹 ni lepas berbuka perut makin cucuk2 . Hmmm