Menanti Hari ⏳

Hi mommies ! saya #firstmom n #firstbaby 37w2d already Alhamdulillah tiada masalah apa apa sepanjang preg. alahan tak teruk, gdm takda, BP okay, Hb pun maintain 12-13+ dari awal till now. nervousss tengok dkt tiktok ramai bersalin awal . tapi dalam masa yang sama saya mengharapkan beranak awal hehe harap dalam bulan march ni juga 😆 doakan saya yee☺️ Semoga mommies2 yang tengah menunggu hari juga dipermudahkan segala urusan selamat semua nya nanti 🥰🤲🏻

7 Balas

Sama weeks kite puan.. sy pon xsbr nak tunggu baby keluar 🥹 semua baik2 shj spnjg pregnant.. yg x okeynya berat sy makin bertambah, tgh tunggu hari pon bertambah.. baby maintain je berat ikut weeks.. 😅 mak dia dan mknn berpisah tiada 🤭

1y ago

Kann 😂 sy ni siap g cek kolestrol sbb risau knape naik mendadak.. tapi alhamdulillah semua okey.. xpela pantang nanti turun la berat kite2 ni kan hihi

samela harap ank kua bulan ni hehe..baru nk masuk 37w esok,ank first sblom ni kua 36w3d,ank kedua ni dia lom ready nk kua lg kot,braxton hick adela kerap jgk ni tp lom betol² sakit..Semoga dipermudahkan..amin

1y ago

hehe kalau keluar bulan ni nanti nak raya dah sihat la sikit kan😆 boleh la nak ootd raya walaupun tkleh beraya sakan 🤣

Sama lah sy pn tgh menunggu hari je..harini dah 38 minggu tp masih belum ade tanda2..baby seronok kot ddok dlm perut lg

1y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti 🥰

amen🥹 saya pun dh 37w 6d. smoga cepat bersalin sebelum due. ank first hihii.

1y ago

Amiinn , semoga dipermudahkan 🥰 kann kita pulak nak bersalin awal sebab nak raya nanti dah sihat sikit 🤣

semoga dipermudahkan urusan bersalin awak 💕

1y ago

Amiinn InshaAllah 🥰🤲🏻 Thankyouuu awak ❤️

Aamiin doakan saya juga. Sekarang 36 w 2 day 🥹

1y ago

Amiinn 🥰🤲🏻 semoga dipermudahkan segala urusan nak bersalin nanti😘

semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲

1y ago

Amiinn InshaAllah 🥰🤲🏻