Menanti Hari ⏳

Hi mommies ! saya #firstmom n #firstbaby 37w2d already Alhamdulillah tiada masalah apa apa sepanjang preg. alahan tak teruk, gdm takda, BP okay, Hb pun maintain 12-13+ dari awal till now. nervousss tengok dkt tiktok ramai bersalin awal . tapi dalam masa yang sama saya mengharapkan beranak awal hehe harap dalam bulan march ni juga 😆 doakan saya yee☺️ Semoga mommies2 yang tengah menunggu hari juga dipermudahkan segala urusan selamat semua nya nanti 🥰🤲🏻

7 Balas

Aamiin doakan saya juga. Sekarang 36 w 2 day 🥹

1y ago

Amiinn 🥰🤲🏻 semoga dipermudahkan segala urusan nak bersalin nanti😘