Menanti Hari ⏳

Hi mommies ! saya #firstmom n #firstbaby 37w2d already Alhamdulillah tiada masalah apa apa sepanjang preg. alahan tak teruk, gdm takda, BP okay, Hb pun maintain 12-13+ dari awal till now. nervousss tengok dkt tiktok ramai bersalin awal . tapi dalam masa yang sama saya mengharapkan beranak awal hehe harap dalam bulan march ni juga 😆 doakan saya yee☺️ Semoga mommies2 yang tengah menunggu hari juga dipermudahkan segala urusan selamat semua nya nanti 🥰🤲🏻

7 Balas

samela harap ank kua bulan ni hehe..baru nk masuk 37w esok,ank first sblom ni kua 36w3d,ank kedua ni dia lom ready nk kua lg kot,braxton hick adela kerap jgk ni tp lom betol² sakit..Semoga dipermudahkan..amin

1y ago

hehe kalau keluar bulan ni nanti nak raya dah sihat la sikit kan😆 boleh la nak ootd raya walaupun tkleh beraya sakan 🤣