Maternity n Breast Pads & Nursing Bra

Hi mommies, saya first mom dan memerlukan bantuan semua. Saya sedang mencari maternity pads, breast pads & nursing bra yg okay n selesa, tak kisah any brands. Tolong share ye mommies #pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

8 Balas

tak perlu maternity pad. beli yg jenis underwear tu lagi senang Dan selesa. breast pad for me a bit membazir. better beli milk collector yg slim yg boleh selit dalam bra. susu pun tak terbazir. nursing bra tak tahu. sebab yg pakai sekarang tak best sangat. yg pasti jgn beli Avon punya. hahaha tak best langsung. menyesal. dgn harga gitu dapat yg mcm tu mmg tak berbaloi

11mo ago

Wow. Saya try tak boleh langsung. Terbuang begitu sahaja ~

sy pakai maternity pad brand autumz. pad lembut dn tak sakit bila bergesel dgn tempat jahit. cuma xbest bila nk basuh sbb jenis gel. xperlu breast pad. beli milk collector. susu yg menitis tu sgt berharga. boleh simpan. nursing bra boleh beli dkt shopee. sy pakai brand sorella dgn apa ntah. sedap pakai dn best. pastikan awak beli yg tak ketat dn selesa dgn awak

11mo ago

breast pad momohouse best n lebar 👍

kalau saya pilih maternity pad yg intimate tali. senang blh ejas, nak longgar ke ketat. sbb maternity pad ni tebal berganda dari pad biasa. satu lg klau czer sng tk kena luka czer... breast pad sy suka milkee lab nursing bra tk pasti, bli kt shope je

Maternity pad saya pakai masa kat hospital je. Tak ingat brand apa. Kat rumah saya pakai pad biasa. Breast pad saya pakai jenama Watson. Nursing/maternity bra BMAMA.

Maternity pad senang pkai mcm spende tu sis Tak perlu pkai spende lgi pun tak sakit bila duduk Kotex or libresse

Nursing bra saya pakai brand Autumnz. Setakat ni best sahaja.