Keputihan 8w

Hi mommies saya dah 8w baru perasan ada keputihan macam warna hijau tapi tak gatal. Minggu depan baru dapat tarikh buka buku pink, time tu nak bagitau doktor terus tak? Kalau dr. check nanti apa prosedur dia ya? Nervous la pulak saya, tengok video kena masuk muncung itik tu 😭😭 #firsttime_mommy #First_Baby

2 Balas

saya pun mengalaminya skrg warna kuning sekaan hijau.. tgh tggu result swab..awak kene bgtau nurse tu nanti..sebab takut ada jangkitan..

2y ago

a ah dia buat muncung itik tu

bgitau doc terus. tkut ade jangkitan. mulut itik tu x sakit pon. kena relax kan otot, jgn kemut. nnti sakit.

2y ago

Tq sis. Harap harap takde masalah yg serius