Tips baby tak berak

Hi mommies, Saya Cuma Nak share tips dengan uolls based on my experience LA ye. Ada yang mummy risau Kan baby tak break beberapa Hari.. So ini dia tips, anak Saya 2 Bulan 13 Hari. Hari itu, perut dia kembung Dan tak berak for 2 days. So I try buat benda and thank God at last it works. 1. Urut clockwise Kat perut 2. Banyakkan bagi susu foremilk. This is why because foremilk Kan cair, tak beberapa pekat so foremilk tu boleh release constipation for baby and mudah untuk diberak. Based on my experience LA ye.. So mummy2 boleh LA Cuba. God Grace, baby Akan okay balik.

2 Balas

btul sy stiap kali dy bgun sy urut2 mmg akn kntut terberak

2mo ago

tula amalkan selalu urut dy. boleh elakkan kembung dan selalu mmbuang

Terbaik 👍👍👍