Mommies ada tips untuk rawat batuk tak?

Hi Mommies, saya batuk teruk sangat, sampai kan tak boleh nak tidur. Nak makan ubat takut sebab ibu hamil xboleh makan sebarangan ubat. Saya hanya mampu buat lemon + madu je hari hari tapi masih tak berkesan untuk batuk saya ni. Mommies ada tips lain tak untuk rawat batuk ni? Terima kasih mommies 🤗

4 Balas

Boleh try cari supplement 4Life Transfer Factor sis..mmg bagus utk kuatkan semula imunity bdn..sy makan tu sepanjang pregnancy anak 1-4..alhamdulillah setakat ni mmg xpernah kena batuk + selesema masa pregnant..haritu je masa sblm dpt tau pregnant no 4 ni ada batuk kejap..tp cepat la recover..x melarat..

Sy mkn madu kelulut je.. cari yg ori.. minum pagi n mlm sblm tido.. buat tetiap hari.. lpas ambik madu jgn minum air da.. klu nk minum, minum sblm ambik madu.. alhamdulillah klu anak2 sehari je ilang da.. klu sy n suami plg lama 3hari je.. pastu alhamdulillah lega da

9mo ago

baik mommy. terima kasih ye bagi tips 🤗

haritu bgtau doktor kt colombia, dia prescribe prospan. boleh makan masa mengandung. sedap ubat tu. 1st time saya makan 😅 alhamdulillah dalam 3 4 hari makan tu, batuk beransur pulih. dah sebulan lebih jgk saya batuk masa tu.

9mo ago

sebulan batuk ! saya seminggu ni pun dah tak berdaya 😅.. okay mommy nati saya cari ubat tu. terima kasih mommy 🤗

Prospan boleh. Cari kt watson

9mo ago

ubat ni sesuai la ye untuk ibu hamil?