Newborn 36w4d

Hello mommies, Saya baru selamat lahirkan anak tadi pagi. Last menyusu jam 11am lebih lpastu baby nyenyak tidur sampailah skg jam4. 🥲🥲 Risau baby kuning.

2 Balas

Awak, kena kejutkan baby cuba bagi dia susu. Sebab kalau baby awak memang ada kuning, dia akan sukaaaaa tidur. Kerap kejutkan dalam 1-2 jam untuk susukan. Awak jangan risau, baby nakk je minum kalau awak kejut susukann.

awak yg kena kejut baby. utk baby bangun minum. bukan tunggu baby bangun awak.